2013. október 24., csütörtök

Bakancslista



Ha bele döglök is...pontosabban mielőtt még beledöglenék:
- egy színpadon szeretnék Madonnával táncolni,
- ki szeretnék ugrani tandemugrással egy repülőből a Grand Canyon fölött,
- meg szeretném érteni Buddha filozófiáját,
-  a Chungará-tó partjáról szeretném nézni a Parinacota vulkánt,
- Barbados-on a Sandy Lane-ben szeretnék elütni egy pár hetet....
....vagy valami ilyesmi.

Mert, hogy bármit összeírhatsz a saját bakancslistádra, most csak kitaláltam egy-két viszonylag nehezen kivitelezhető ötletet.
Én a sáját listámat szorgalmasan vezetem. Jöhet akármilyen látszólag lehetetlen elképzelés, nem hagyom szabadon elszállni, persze a józan ész néha-néha szelektál, de erre szabad a legkevésbé hallgatni. A lista pontjai közül már néhányat sikerült megvalósítanom, mint amikor traktoros lány lettem 2012-ban :):):), de előző hétvégén is pipa került az egyik bakancslista pont mögé :) Jó persze egy drótkötélpályás zuhanórepülés más kategóriába tartozik, mint a Parinacota vulkán, de hogy felbátorodjon az ember, hogy később merjen egy nagyobb volumenü feladatot is célul kitűzni, jó ha az elején a könnyebben megvalósíthatóak beteljesítésén dolgozunk....persze kérdés ki hová sorol egy 30 méter magasban, két acélcsiga biztosítása melletti történő repülést.
A bakancslista hossza nincs megszabva, semmi korlát nem gátolhat a kívánságban. Egyedül minden benned dől el, mi az a vágy, amivel magadat is mered szembesíteni. Legyen az egy félelem leküzdése által vezérelt gondolat (evezős túrán  6 méter magasságból beugrani a tóba) vagy egy régóta vágyott lépés, ami eddig nem jött össze idő, tér, hely alkalom hiányában.
Szóval tollat, papírt elő!
Mit veszíthetsz? A válasz egyszerűen jön; semmit. Pedig nagyon sokat, ha hagyod elúszni az álmaidat.

Szép napot!
Borsa
U.I. Tavaszra beterveztem egy újabb drótkötélpályás kalandot Gröbming-be. Ki jön velem? ;)

Addig is egy videó, kedvcsinálónak: http://index.hu/video/2013/06/15/zipline/





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...