2014. november 11., kedd

Így festünk mi - DIY bloggerek




Reggel hajnalban kel és már skicceket rak össze. Vagy épp sokáig van fönt és este 10-kor még ki sem látszik a munkából. A nap első gondolatai között valami kreatív ötlet fix, hogy szerepel. Napközben agyban fest, éjjel színes tintákról álmodik. Leggyakoribb felbukkanási helye hobbi boltok és barkácsáruházak környéke. Sokat jár asztaloshoz. Ha valaki bolháról beszél körülötte, akkor neki nem a szomszéd kutyája jut eszébe. A szerszámgépek zajai zene füleinek. A keze, karja valahol mindig festékes, mely egyértelmű bizonyíték arra, az illető nem más, mint egy: örök nyughatatlan, csináld magad alkotó.
Szerencsére már sok ilyen jómadarat ismerek, mindegyik más-más színes tollal ékeskedik, egyben viszont közösek vagyunk: mindannyiunkat az alkotás öröme hajt.






Emlékeztek, pár hete meséltem nektek, hogy egy olyan csoda helyre kaptam meghívást, ahová, mint festő, barkácsoló, valami régiből újat kihozni szerető, alkotó emberként bármikor szívesen betérnék nézelődni, ötletelni, tanulni, beszerezni. Ez a hely nem más, mint a Pentart termékekbázisa, ahol egy DIY (Do It Yourself) blogger találkozón vettem részt. 


Biztos megvan az a kép egy filmből, amikor a kisgyerek az édességbolt üvegére tapadva vágyakozva nézeget befelé az üzletbe, csakhogy egyszer megnézhesse közelről, megkóstolhassa, megszagolgathassa a vágyott édességeket. Képletesen mondva bizony ezen a napon nem csak az édesség boltba, de egészen pontosan a csoki gyárba jutottam be. A nap során nemcsak a cég által gyártott és forgalmazott kreatív hobbi termékeket nézhettem meg alaposabban, de számos új alkotót, kreatív bloggert ismerhettem meg.


A blogger találkozó óta elmúlt három hét. Láthatóan számukra sem múlt el nyom nélkül a Pentartnál töltött idő. Hétről hétre újabb és újabb bejegyzésekben mutatják meg, hogyan használják a Pentartos termékeket.

Nézzétek meg ti is, milyen menő koszorút készített a Kreatívkert-Kreatív Otthon Enikője vaspaszta és Dekor Paint segítségével.



Nézzetek be a Vintage Bazaar.hu blogjára, ahol láthatjátok Juditék, hogyan festették át a régi konyhaszekrényt.



A Színes ötletek a kézügyes blog bloggerének, Eszternek a fa korlát átfestésénél jelentett nagy segítséget a Dekor Paint festék és a stamperia stencil.






Ugorjatok be Biancához, a Bluer Design oldalára és nézzétek meg a szintén Dekor Painttel festett székét.



A Masni-s lányok egyik bejegyzésük fókuszában a Chalkboard Paint áll.



CzippelArt karácsonyi tábláin több Pentart termék is bevetésre került.




Judit – a Juditu.blog.hu bloggere és a DIY blogger találkozó szervezője- sem az utolsó sarokba pakolva tárolja a hobbi termékeit.



A Re-Kreatív Kézügyes Műhely –ből, Gabi oldaláról is, ha Csak 1 ötletet nézel meg, már jól jársz.




És végül hozom nektek újra a bambis tálcát, aminek elkészítéshez -kezdve a tálcától, a festékeken át, a stencilig- minden hozzávaló Pentart termék.



Azóta már átalakítottam az előszobát, ahová egy új cipősszekrény és akasztós rész került, mellyel kapcsolatban nem kérdés: átfestettem az egészet Dekor Painttel. És készültek kis dekorációk is sokfelé a lakásba, amiket hozok majd egytől egyig.

Addig a fenti linkekre klikkeljetek és festésre fel!

Szép napot!
Borsa

  Ha tetszett a mostani DIY projekt, nézd meg a korábbiakat is vagy ugorj fel a BorsaBox facebook oldalára további ötletekért,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...